Ποιοι είμαστε

Η Άνοδος ιδρύθηκε από τον Ν.Κ Άκουρο, τον Σ. Καλύβα και τον Δ. Καρανάσιο και λειτούργησε για πρώτη φορά, σαν φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, το 1999. Από την ίδρυσή της βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του κλάδου της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διαθέτοντας άρτια και πλούσια υποδομή, τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε έμψυχο δυναμικό.

Από τότε έως και σήμερα ή Άνοδος δεν σταμάτησε να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στις καινούργιες ανάγκες που τα νέα δεδομένα φέρνουν στο χώρο της παιδείας αλλά και της επαγγελματικής αποκατάστασης.

Έτσι, το καλοκαίρι του 2014 εισήγαγε στο ενεργητικό της έναν νέο τομέα απασχόλησης. Η Άνοδος επέκτεινε τις δραστηριότητές της στις υπηρεσίες κατάρτισης και δια βίου εκπαίδευσης. Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Άνοδος λειτουργεί στο κέντρο της Πάτρας και είναι πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π).

Η υλοποίηση προγραμμάτων δια βίου μάθησης, η προώθηση της απασχόλησης και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας είναι μόνο μερικοί από τους βασικούς στόχους του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Άνοδος, οι οποίοι επιτυγχάνονται έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ανάγκες των καταρτιζόμενων.